KOMİK OLAN HER ŞEY
MENÜ  
  Ana Sayfa
  Bilmeceler
  Fıkralar
  Bu Soruları Cevaplayın
  Türk İcatları
  Küresel Isınma Geyikleri
  Kimyacının Aşkı
  Nasılsın?
  ÖSS Sonrası
  Çıldırtan Lokanta Sorusu
  Özlü Sözler
  Ali Babanın Çiftliği
  Komik Resimler
  Ziyaretçi defteri
  Anket
  İletişim
Bilmeceler
İŞTE SİZLERE BİLMECELER

1)
TAVUKLARIN EN SEVDİĞİ ÜLKE HANGİSİDİR?
CEVAP: MISIR

2) YANLIŞ DALA KONAN KUŞA NE DENİR?
CEVAP:BU-DALA

3)HAPİSHANELERDE NEDEN DEMİR PARMAKLIK KULLANILIR?
CEVAP:İÇERİYE HIRSIZ GİRMESİN DİYE

4) EN SIKI GİYİNEN ÜLKE HANGİSİDİR?
CEVAP:KAZAKİSTAN

5) PENGUENLER NEDEN HEP AYALTA DURUR?
CEVAP:SMOKİNLERİ BOZULMASIN DİYE

6)EN ŞİŞMAN 'T' HANGİSİDİR?
CEVAP: KÖF-T

7) HIRSIZLAR NEYİ ÇALMAZ?
CEVAP: ZİLİ ÇALMAZ

8)HANGİ HARFLERİ DAHA KOLAY İŞİTİRİZ?
CEVAP:SESLİ HARFLERİ

9)VAKİTSİZ ÖTEN HOROZA NE YAPILIR?
CEVAP: KÜMESTEN ATILIR

10)EN AĞIR YOL HANGİSİDİR?
CEVAP DEMİR YOLU

11)EN GÜÇLÜ MUTFAK EŞYASI HANGİSİDİR?
CEVAP: ÇELİK TENCERE

12)KIRILINCA KULLANILAN ŞEY NEDİR?
CEVAP: YUMURTA

13)ÇİNLİLER NE ZAMAN 'NASILSIN' DİYE SORARLAR?
CEVAP: TÜRKÇE ÖĞRENDİKLERİNDE

14)BUZ DOLABINDAN ÇIKSA BİLE YAKAN ŞEY NEDİR?
CEVAP:ACIBİBER

15)HANGİ PARMAK UÇABİLİR?
CEVAP:SERÇE PARMAK
SAAT  
   
 
  HER TÜRLÜ KOMİKLER BURADAAAAA...!!!  
Bugün 1 ziyaretçi (1 klik) kişi burdaydı!
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol